PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Nami estrena el seu tercer videoclip: ‘Bless of faintness’

Álvaro Rodríguez Areny ha dirigit el clip, enregistrat en part a Radio Andorra

Per E. J. M.

Una imatge del videoclip de Nami gravat a Radio Andorra.
Una imatge del videoclip de Nami gravat a Radio Andorra. | NAMI
La banda de metal Nami ha estrenat el videoclip del tema Bless of faintness, la sisena cançó del disc The eternal light of the unconscious mind (2013). L’storyboard del clip l’ha fet la il·lustradora andorrana Carol Garrido i de la direcció se n’ha encarregat un altre jove andorrà, Álvaro Rodríguez Areny. El videoclip ha estat enregistrat entre Radio Andorra i Can Batlló, a Barcelona, per explicar una història onírica sobre el procés de maduració. Avui es difondrà a diverses plataformes en línia i demà ja estarà disponible al canal de Nami a Youtube.

Bless of faintness és el tercer videoclip de la banda, després d’Awakening from lethargy, de l’àlbum Fragile Alignments (2011), dirigit per Guillem Casal i rodat a Engolasters, i d’Ariadna, del mateix disc que Bless of faintness, rodat a l’hotel Rosaleda i a la Casa d’Areny-Plandolir, dirigit per Ibon Antuñano Totorika. Rodríguez Areny era ajudant de direcció a Ariadna i Nami l’ha fitxat per al tercer clip perquè «ens agrada que participi gent d’Andorra», va explicar ahir el bateria de la banda, Sergi Verdeguer. «També ens agrada rodar en llocs emblemàtics», va afegir.

Nami són Roger Andreu (veu);  Iván Marín (guitarra); Filipe Baldaia (guitarra, veus, sampling); Ricard Tolosa (baix) i Sergi Bobby Verdeguer (bateria i veus). La banda de metal progressiu ja està treballant en un nou disc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT