PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

El Cadí la Seu tanca l’equip per a la Lliga 2015-2016

Hi ha sis jugadores catalanes, quatre estatals i una sèrbia

Per EL PERIÒDIC

La plantilla 2015-2016 del Cadí la Seu.
La plantilla 2015-2016 del Cadí la Seu. | RÀDIO SEU
El Cadí La Seu ha completat la plantilla de jugadores i l’equip tècnic de la temporada 2015-2016. El conjunt urgellenc afronta la nova campanya amb un pressupost de 300.000 euros i l’objectiu de mantenir la categoria a la Lliga Femenina, tot i que no descarta tornar a repetir l’excel·lent resultat assolit l’any passat.
 
El president del Sedis Bàsquet, Pere Porta, ha manifestat que la filosofia de treball serà novament l’esforç i remarca la joventut del grup com una aposta del club urgellenc. «Fins i tot es poden fer els entrenaments en català», ha subratllat. El nou entrenador del Cadí la Seu, Joan Carles Pié, ha destacat la gran capacitat de treball i l’actitud de la plantilla. «Es tracta d’un repte molt interessant i ara caldrà veure si som capaços de competir a alt nivell, sumant també l’experiència d’alguna de les jugadores», va assenyalar dimecres en la presentació oficial de l’equip.
 
La capitana del conjunt de la Seu, Tània Pérez, ha assegurat que, de moment, «les sensacions molt bones». Un dels fixatges més joves, Carla Escuert, de 19 anys, ha expressat el convenciment que l’adaptació de les noves jugadores a l’equip serà bona i ha agraït la rebuda de la ciutat i el club.
 
El Cadí La Seu aposta més que mai per jugadores catalanes (Tània Pérez, Mireia Vila, Marta Montoliu, Andrea Vilaró, Georgina Bahi i Carla Escuert), juntament amb quatre estatals (Berta Chumillas, Laura Gil, Tamara Abalde i Belén Arrojo). L’únic fixatge estranger d’enguany ha estat el de la sèrbia Aleksandra Stanacev.
Pere Porta ha agraït el suport de les institucions i empreses que fan possible tirar endavant el projecte esportiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT