PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els clients de Som Televisió recuperen tota l’oferta

Es treballa per restablir les descripcions dels programes televisius

Per El Periòdic

Pantalla audiovisual a la façana de l’administració central de Som.
Pantalla audiovisual a la façana de l’administració central de Som. | Tony Lara
La pràctica totalitat dels problemes sorgits a causa de l’afegiment de canals a l’oferta televisiva de pagament de Som televisió van ser solucionats durant la jornada d’ahir, segons va informar Andorra Telecom a través d’un comunicat de premsa. Els tècnics de l’empresa de telecomunicacions van treballar durant el dia de diumenge per tal de solucionat els problemes ocasionats arrel del canvi en la graella televisiva que es realitzava entre el matí d’ahir i la tarda del darrer dissabte.
 
Els operadors que es trobaven darrere del número de telèfon 115 van atendre els problemes explicitats per cadascun dels clients que es van veure afectats per les incidències esdevingudes arran dels canvis, experimentats a l’hora de reactivar els seus aparells.
 
Alguns dels abonats a aquest paquet televisiu de pagament van deixar de veure certs canals dels que abans disposaven a causa de l’actualització dels seus dials. com Paramount CH, Mega, France5, National Geographic wild, van ser els canals que desaparegueren de la programació. Si bé en alguns casos els problemes se solucionaven tot desendollant el descodificador de la corrent per després tornar-lo a endollar i posar en marxa, hi va haver afectats que es van veure obligats a trucar per tal que se’ls atenés de manera personalitzada, tot analitzant en aquests casos particulars quines incidències provocaven el mal funcionament dels seus televisors.
 
A banda de solucionar els problemes «puntuals» de clients, Andorra Telecom treballa també en l’actualització de les descripcions dels programes televisius, que ahir encara no eren disponibles.
 
Tot preveient els partits importants que s’havien d’emetre ahir, la parapública va avançar l’actualització dels canals esportius per tal d’evitar-hi problemes i amb l’objectiu de solucionar-los a temps. 
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT