PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ANC engega la campanya ‘Encara hi ets a temps’

El dia 9, Via Lliure per la república catalana a la plaça del Poble

Per Marisa da Costa

Assistents a la Via Catalana celebrada a Andorra la Vella el 2014
Assistents a la Via Catalana celebrada a Andorra la Vella el 2014 | Alex Lara
L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) no vol que els catalans residents al Principat es quedin sense participar en el procés democràtic previst per al proper 27 de setembre, pel que intensifica la seva campanya informativa tot engegant el projecte ‘Encara hi ets a temps’. D’aquesta manera, recorda que, fins el proper dia 17, aquells qui ho desitgin poden demanar votar per correu des de la Seu d’Urgell.

A través d’un comunicat de premsa, ‘assamblea.cat Andorra’ recorda que tot i que el termini per votar des d’Andorra es va exhaurir el dia 29, els residents catalans que així ho desitgin encara són a temps de sol·licitar el vot mitjançant el sistema de vot anticipat per correu, des de l’oficina de correus de la Seu d’Urgell. D’aquesta manera, s’haurien de desplaçar el dia 23 com a molt tard a la mateixa oficina de correus per tal d’enviar la informació fent efectiu el seu vot.

Segons informa l’assemblea, algunes de les persones que van contactar amb ells per telèfon passat el 29 d’agost, no havien rebut per part del consolat espanyol a Andorra cap informació sobre aquesta possibilitat per votar, per la qual cosa creuen convenient que el consolat informin d’aquesta possibilitat.

Via lliure 2015/ El proper dia 9 i degut al caràcter laboral del proper 11 de setembre, la plaça del Poble de la capital acollirà la seva particular ‘Via Lliure’, amb manifestació, berenar, sardanes i castellers a partir de les 18.30 hores.

Autobusos cap a la diada/ A banda d’allargar el període per poder votar, i malgrat a Andorra no sigui festiu, l’assemblea.cat posa a disposició dels andorrans autobusos per poder assistir a la ‘Via Lliure’ que el proper dia 11 de setembre se celebrarà a Barcelona amb motiu de la Diada. Tot i que el dia 11 és laborable, s’ha col·laborat amb l’assemblea de l’Alt Urgell que anirà al tram 74 per tal d’emprar els seus autobusos per als qui vulguin desplaçar-se amb aquest sistema fins a la ciutat. El preu del transport serà de 10 euros i la sortida serà des de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell.
PUBLICITAT
PUBLICITAT