PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Festival Internacional Colors de Música acull més de 16.000 assistents

L’èxit de la 31a edició assegura la continuïtat de la proposta

Per El Periòdic

Un dels concerts del 31è Festival Internacional Colors de Música.
Un dels concerts del 31è Festival Internacional Colors de Música. | Tony Lara
Una proposta diferents que, per contra, ja està més que consolidada. Una vegada més, el Festival Internacional Colors de Música que cada període estival acull la parròquia d’Escaldes-Engordany demostra l’èxit de les propostes artístiques alternatives i a cel obert. La 31a edició del cicle de concerts ha acollit enguany més de 16.000 visitants, segons informa l’ANA.
 
El passat 27 d’agost la Nit de rumba catalana, amb la formació ‘La Malaga’, posava el punt final als cicles de música al carrer que organitza el departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany, durant els mesos de juliol i agost, en el marc del Festival Internacional.
La Nit de rumba catalana, la de Nova York, la mexicana, la Nit del silenci, l’africana i la de rumba van aplegar a la plaça Coprínceps més de 5.500 persones que van gaudir dels concerts i dels menús temàtics que oferien els restauradors de la plaça i de la parròquia, d’acord amb la temàtica de la nit. L’èxit d’aquestes cinc sessions n’assegura la seva continuïtat un any més. 
 
D’altra banda, la Setmana del jazz va acollir unes 2.970 persones. Enguany, les altes temperatures, la diversitat i la qualitat dels grups van propiciar un augment de l’assistència respecte a les dues darrers edicions marcades pel mal temps. 
Respecte al cicle Músiques del món, amb catorze concerts durant tot el mes d’agost, hi van assistir més de 7.800 persones.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT