PUBLICITAT

Els empresaris tindran accés a cursos en línia

  • Les formacions seran impartides per la Cambra de Comerç de Barcelona
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Canturri, i Pantebre, ahir a la presentació dels cursos en línia. Foto: ANA / NEREA MORENO

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra va signar, el passat mes de març, un conveni amb la Cambra de Comerç de Barcelona perquè els empresaris andorrans puguin accedir als cursos de formació en línia que ofereix la Cambra barcelonina. La plataforma va entrar en funcionament ahir, i ja disposa d’una àmplia oferta de cursos disponibles, tal i com van mostrar ahir la responsable de formació de la Cambra de Comerç, Stella Canturri i el seu president, Marc Pantebre durant la presentació del Campus Empresarial Virutal, evirtual, ahir.

Pantebre va destacar a l’ANA la possibilitat d’accedir a aquests cursos per un preu reduït en comparació als presencials que ja oferia la Cambra, i la comoditat d’horaris que suposen, a més del fet que gràcies a ser compartits amb d’altres cambres i ser virtuals no exigeixen un nombre mínim d’alumnes. Tot i això el president de la Cambra va voler aclarir que aquesta formació no suplirà la que ells ja oferien, sinó que la complementarà. La formació presencial aplega anualment prop de 800 alumnes, i per això no hi ha cap intenció de suprimir-la, però els cursos en línia donaran la possibilitat de formació a aquells treballadors amb més problemes d’horaris.

L’evirtual, al que s’hi pot accedir des de l’adreça www.evirtual.ad, ofereix un extens repertori de cursos de formació. El fet que el proveïdor dels cursos sigui la Cambra de Barcelona fa que l’oferta pugui ser àmplia, i és per això que Pantebre, va mostrar-se molt satisfet i va assegurar que és un salt qualitatiu per a la Cambra andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT