PUBLICITAT

SANTA COLOMA

Santa Coloma nomena Fadrina Major i Pubilles del Contrapàs

Arinsal també celebra la festa major durant el cap de setmana

Per EL PERIÒDIC

La festa major de Santa Coloma de l'any passat.
La festa major de Santa Coloma de l'any passat. | TONY LARA
El Grup de Ball de la Casa Pairal d’Andorra la Vella interpretarà diumenge, durant la festa major de Santa Coloma, el Ball del Contrapàs. La dansa la ballaran sis parelles a la plaça de l’Església a dos quarts d’una i, a continuació, el cònsol major de la parròquia, Jordi Minguillón, proclamarà oficialment les pubilles del Contrapàs 2015 que enguany són les balladores Carme Fàbregas i Maria Paz Márquez. Les dansaires rebran la imposició de la banda de Pubilla del Contrapàs de Santa Coloma 2015.
 
Després del nomenament de les Pubilles, tindrà lloc el nomenament de la Fadrina Major de Santa Coloma 2105, amb el traspàs de Garrot i Banda de Fadrina Major. Minguillón nomenarà Josefina Sánchez Fadrina Major, la cinquena de Santa Coloma. Les seves predecessores han estat Conxita Duatis (2011); Maria Fernàndez (2012);  Consol Pons (2013) i Leonor Badia (2014). L’estiu del 2013 es va atorgar el reconeixement a Montserrat Pau i a Ramona Marsinyach, a títol pòstum, per la seva dedicació entusiasta al Grup de Ball de la Casa Pairal durant molts anys.
 
ARINSAL, DE FESTA / Arinsal també està de festa major aquest cap de setmana. Entre les activitats programades avui hi ha mercat, el tradicional partit de futbol de solters contra casats, la ruta de l’aperitiu, una competició de velocitat dins del riu, un castell de focs i el ball de nit amb l’Orquestra Anònima i el grup Mala Fama Versions. Demà, dins dels actes de festa major, s’inaugura el Centre d’Interpretació del Comapedrosa. A la tarda se celebrarà el concurs de derrapades i una festa de l’escuma per a la canalla. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT