PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Land Art comença a habilitar la Zona Ras a Engolasters

L’àrea a l’entorn del llac combinarà exposicions i tallers per a escolars

Per E. J. M.

Un grup d’excursionistes passa pel costat de l’escultura, ahir.
Un grup d’excursionistes passa pel costat de l’escultura, ahir. | TONY LARA
La Biennal Internacional Andorra Land Art convertirà els entorns del llac d’Engolasters en la Zona Ras, una àrea geogràfica on es combinaran l’aprenentatge i la creativitat i on tothom podrà fer-hi la seva aportació artística. De moment, ja ha començat la instal·lació d’una primera peça al camí que voreja el llac, una estructura de fusta que sorgeix de les arrels de dos arbres que estan al descobert.
 
L’objectiu de la Zona Ras és «implicar la societat andorrana al màxim amb la Biennal, posant a la seva disposició una àrea natural on exposar instal·lacions de petit format i practicar el Land Art d’una forma real», explica l’organització de l’esdeveniment. L’àrea inclou diverses instal·lacions muntades in situ per diversos artistes, que explicaran les seves obres en dies i hores determinades. 
 
A més, la Zona Ras és un espai pedagògic en què un miler d’escolars participaran, del 14 al 25 de setembre, en les activitats que organitzarà la Biennal. La coordinació pedagògica és a càrrec de l’artista Eudald Alabau. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT