PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Comencen els assajos pel Ball Cerdà de la Festa Major

Per tercer any consecutiu, es podrà seguir el tradicional ball per Internet

Per El Periòdic

En el marc de la Festa Majora, La Seu d’Urgell es comença a preparar per una de les seves activitats més reclamades, el Ball Cerdà. D’aquesta manera, el pròxim dilluns, 24 d’agost, i fins divendres 28, es realitzaran els assajos per participar en aquest ball tradicional que se celebrarà diumenge 30 d’agost.
A més, per tercer any consecutiu, es podrà seguir el Ball Cerdà, tant l’infantil com el d’adults, des de la plaça Patalín, en directe per Internet a través de www.fmlaseu.cat i mitjançant l’app per a dispositius mòbils de la fmlaseu per a iPhone i Android.
 
Recordar que els assajos tenen lloc en tres torns diferents segons l’edat dels balladors i balladores. Així, l’assaig infantil, que engloba nens i nenes fins als 8 anys, serà de sis a les set de la tarda. L’assaig dels nens i joves de 9 a 15 anys serà a les set de la tarda i fins les vuit del vespre. L’assaig dels grans, balladors i balladores a partir dels 16 anys, tindrà lloc de les vuit a les nou del vespre.
 
Destacar que el Ball Cerdà de la Seu d’Urgell es troba inscrit, des del passat mes de maig, al Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya per petició del mateix Ajuntament urgellenc. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT