PUBLICITAT

Andorra la Vella

La graella de programació de Som Televisió patirà canvis

Els usuaris de Mobiland Clic no podran trucar des de l’estranger

Per El Periòdic

Carles Casadevall, en una xerrada amb periodistes sobre Canal +.
Carles Casadevall, en una xerrada amb periodistes sobre Canal +. | Tony Lara
La graella de programació de Som Televisió incorporarà nous canvis a partir del proper divendres 21, encaminats a l’adaptació de l’oferta a Movistar+, que es preveu que sigui definitiva el proper dia 31. Som Andorra Telecom informa que el Canal+1 es bifurcarà en Canal+ i Canal+ Estrenos, que ocuparan respectivament els dials 61 i 62 i 101 i 102 per les versions SD. Perquè els canvi siguin efectius, caldrà apagar i reencendre el STB. També inclourà dues noves proposicions el Canal+ Liga HD. 
 
S’afegirà al paquet per a veure la lliga espanyola de futbol la verisió en HD al dial 75 i, d’altra banda, al dial 76 s’hi podrà veure, des de divendres vinent, el Canal+ Liga 2 HD.
 
Targetes de prepagament/ Els usuaris que facin ús de la targeta Mobiland Clic no podran fer trucades des de fora del país a partir d’aquest diumenge i fins al proper mes d’octubre. 
 
La causa d’aquesta impossibilitat és un canvi en la plataforma que provocarà l’impediment de trucar des de l’estranger als qui disposin d’un contracte de prepagament. No obstant, els clients podran rebre trucades si es troben fora, així com enviar i rebre missatges de text.
PUBLICITAT
PUBLICITAT