PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

‘No només som joves, som el futur’: grafit al parc Central

Els joves van votar a les xarxes socials quin missatge pintar al mur

Per EL PERIÒDIC

Un grup de nois i noies pinten el missatge a la paret del parc Central, ahir a la tarda.
Un grup de nois i noies pinten el missatge a la paret del parc Central, ahir a la tarda. | ANA / M. C.
«No només som joves, som el futur». És el lema que els joves d’Andorra la Vella han escrit al mur del passeig del riu que dóna entrada al parc Central i que es va pintar ahir a la tarda per celebrar el Dia internacional de la Joventut.

Els joves van votar via Facebook la frase que més els agradava per pintar i van elaborar el grafit de colors en què «van deixar la seva empremta». La frase guanyadora és «molt significativa i carregada de contingut», segons va subrtallar la consellera de Cultura i Participació Ciutadana del Comú d’Andorra la Vella, Meritxell Rabadà, en declaracions a l’ANA.

Els participants en el taller de grafits són usuaris de l’Espai Jovent d’Andorra la Vell. Rabadà va recordar que quan van desplaçar l’Espai Jovent al parc Central van detectar que hi assistien molts joves nous que passaven «moltes hores sense activitat». Per això, els responsables de l’equipament juvenil van organitzar el taller de grafits per atraure l’interès dels joves i donar «un altre aspecte al passeig del riu».

Després de realitzar l’acció de pintar un grafit permanent, el departament de Joventut ja treballa en noves propostes per realitzar amb el col·lectiu de joves.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT