PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Aroles plega de la direcció assistencial del SAAS

El director general, Lluís Burgués, assumeix el càrrec temporalment

Per E. J. M.

Francesc Aroles, en una entrevista amb EL PERIÒDIC l’any passat.
Francesc Aroles, en una entrevista amb EL PERIÒDIC l’any passat. | TONY LARA
El director assistencial del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) des del primer de setembre del 2013, el doctor Francesc Aroles, ha dimitit del càrrec. El SAAS va notificar ahir que Aroles «ha presentat el desestiment voluntari del seu lloc de treball per motius personals». El director deixarà el càrrec el pròxim 31 d’agost i, a partir de l’1 de setembre, el director general del SAAS, el doctor Lluís Burgués, n’assumirà les funcions «de forma transitòria, fins que quedi novament coberta la direcció assistencial».

Aroles dimiteix dos anys després de ser nomenat director assistencial, tot i que ja fa mesos que havia anunciat la seva intenció d’abandonar el càrrec. La tasca d’Aroles ha estat la de coordinar les àrees assistencials del SAAS, reforçar la coordinació entre l’àmbit mèdic i l’àmbit d’infermeria en tots els processos assistencials, i millorar la comunicació entre els diferents serveis del SAAS i els serveis assistencials externs.

L’octubre del 2014 el SAAS va publicar un edicte per contractar un nou director assistencial, convocatòria que va quedar deserta i va convocar un nou concurs el març passat que també va ser declarat desert. Aroles ja no vol postergar més la decisió de deixar el càrrec.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT