PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

L’Escena Nacional busca actors per completar ‘Alícia’

'Alícia Meravellosa' es representarà els dies 24 i 25 d’octubre

Per E. J. M.

Un dibuix d''Alícia al país de les meravelles'.
Un dibuix d''Alícia al país de les meravelles'.
L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) busca dos actors o actrius per formar part de l’elenc artístic de l’obra Alícia Meravellosa, que es representarà els dies 24 i 25 d’octubre al Teatre de Les Fontetes de la Massana. L’obra és una producció de l’ENA destinada al públic familiar basada en la novel·la Alícia al país de les meravelles, de Lewis Carroll.

Els perfils que es demanen són el de dues persones «que tinguin facilitat o experiència en la manipulació d’objectes i en el treball gestual». Amb el fitxatge es completarà el repartiment per a l’espectacle. La disponibilitat ha de ser de matins ja que els assajos tindran lloc tot el setembre i octubre de deu del matí a una de la tarda, de dilluns a dijous.

Els interessats en formar part del projecte teatral Alícia Meravellosa s’han de posar en contacte amb l’ENA mitjançant correu electrònic, a l’adreça [email protected].

Alícia Meravellosa serà l’última proposta del 2015 de l’ENA, dirigida per Irina Robles. La nova dramatúrgia s’ha pensat per «sorprendre el públic en un espectacle en què grans i petits viatjaran mitjançant la música en directe, la dansa i el teatre a un món fantàstic, surrealista i ple de paradoxes». Alícia, la protagonista de l’aventura, és una nena que perseguint el Conill Blanc emprèn un viatge surrealista que alhora resultarà ser un viatge al seu interior. Un món estrany on els conills parlen, les cartes són soldats i els animals estan ben esbojarrats.

La pròxima proposta de l’ENA és La Venus de les pells, dirigida per Alfons Casal i interpretada per Núria Martínez i Joan Hernández. L’obra tracta sobre un dramaturg que busca una actriu per protagonitzar la versió escènica de la novel·la La Venus de les pells, de Leopold Sacher-Masoch, del qual sorgeix el concepte de sadomasoquisme. L’obra es representarà el 25 i 26 de setembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT