PUBLICITAT

Pallars

Un veí de Llívia mor en un accident a l’N-II, a Girona

Un mort i tres ferits en bolcar un tot terreny al Pallars Sobirà

Per El Periòdic

Un tram de la carretera del Coll de Tudela on va bolcar el tot terreny.
Un tram de la carretera del Coll de Tudela on va bolcar el tot terreny. | El Periòdic
Un veí de Llívia és la víctima mortal de l’accident de trànsit que hi va haver aquest dissabte a la tarda a la carretera N-II, a Girona, segons es va fer públic el dia després. Joan P.P., de 48 anys, va perdre la vida després de xocar frontalment amb un altre cotxe al quilòmetre 721, a la variant de la capital del Gironès.
 
En el sinistre, dues persones més van resultar ferides, una de caràcter greu i una altra menys greu, i van ser traslladades a l’Hospital Josep Trueta. Arran de l’accident es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del SEM. Quant a l’afectació viària, la via va patir restriccions de trànsit durant tota la tarda. 
 
D’altra banda, una persona va morir i tres més van quedar ferides de gravetat ahir en estimbar-se amb el tot terreny en què viatjaven en una pista forestal al Pallars Sobirà. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els fets es van produir poc abans de les 10 del matí al Coll de Tudela, a més de 2.000 metres i dins el terme municipal de Lladorre. El vehicle tot terreny -que anava amb quatre ocupants- va sortir de la pista per causes encara desconegudes, es va precipitar per un barranc i va quedar bolcat en un indret de difícil accés. Dos dels ferits de gravetat van ser evacuats a l’Hospital del Pallars a Tremp mentre que el tercer afectat va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Els Bombers van activar dues dotacions terrestres i un helicòpter amb una dotació del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), que va alliberar del vehicle sinistrat el finat, i també van traslladar personal sanitari fins al punt de la incidència. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT