PUBLICITAT

El túnel d'Envalira aplicarà descomptes a transportistes

  • Els mesos de novembre i desembre s'aplicaran reduccions del 50%
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Guilemany, ahir Foto: ANA / N.S.

Els responsables del túnel d’Envalira han arribat a un acord amb les associacions de transportistes per oferir-los un descompte del 50% quan passin per la infraestructura del Pas. Aquesta tarifa s’aplicarà durant els mesos de novembre i desembre i formarà part d’una campanya que, si funciona, es podria allargar en el temps. L’acord es va formalitzar ahir entre la presidenta de Transportistes de Mercaderies i Carburants, Paqui Barbero i el president del túnel d’Envalira, Carles Guilemany.

Guilemany va manifestar a l’ANA que la intenció és «atreure els camions que passen pel port». El nombre d’automòbils comercials que utilitzen l’accés no és el desitjat, ja que actualment suposen un 10% dels aproximadament 50.000 vehicles que cada mes usen el túnel.

La iniciativa estarà en període de prova fins al desembre i després es tornarà a plantejar. Segons va informat el responsable de la infraestructura, «si es dupliquen els vehicles que hi accedeixen no hi haurà problema per seguir endavant».

Aprofitant l’acte de signatura del conveni, Guilemany va manifestar que veu versemblant el rescat públic de la infraestructura. Segons l’empresari «avui dia sí» que és factible la intervenció en una construcció que va costar «molts diners» i que encara «no es té molt clar que la recuperació de la inversió es farà a partir dels 20 o els 25 anys» de la concessió. El president del túnel d’Envalira va cloure que el rescat públic no sols implicaria el pagament de la inversió inicial sinó també les despeses de manteniment.

D’altra banda, Guilemany va informar que les obres de construcció de la galeria tècnica de serveis al costat del Túnel d’Envalira estaran a punt al febrer del 2011.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT