PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Obeses engega les nits de la festa major de la capital

L’historiador i exministre Pere Canturri pronuncia el pregó inaugural

Per E. J. M.

El quartet Obeses, amb el líder, Arnau Tordera (el segon per l’esquerra).
El quartet Obeses, amb el líder, Arnau Tordera (el segon per l’esquerra). | EL PERIÒDIC
Obeses torna a Andorra per inaugurar la primera nit de la festa major de la capital. El grup català va actuar l’any passat a La Fada Ignorant i avui, a partir de mitjanit, ho farà a l’envelat de l’aparcament del Trillà. Obeses roda amb la Gira llegendària presentant el seu tercer disc, Monstres i princeses (2015), després d’Obesisme il·lustrat (2011) i Zel (2013). Després del concert, els rellevaran Punkers Love the 80’s, l’irreverent grup andorrà que versiona hits dels 80.

La festa major d’Andorra la Vella recupera enguany els quatre dies de durada. La festa popular s’iniciarà a les set de la tarda a Casa Comuna amb l’historiador i exministre de Cultura, Pere Canturri Montanya, que llegirà el pregó de festa major des del balcó. A continuació, a la plaça Príncep Benlloch, l’Esbart Dansaire interpretarà danses medievals.

A la tarda també s’obrirà el Mercat de la Festa, que s’estendrà per la plaça Guillemó, el cap del Carrer i la Rambla Molines, i comptarà amb 48 parades en les quals es vendran productes d’alimentació, joieria artesana, joguines de fusta, artesania, llibres, articles de decoració i de confecció brodats amb fil i de llana i nines fetes a mà, entre d’altres.

Fins dilluns a la nit, la capital estarà de festa. El programa inclou activitats per a tots els públics, des d’espectacles familiars a música de matinada, balls i danses tradicionals (no faltarà el Ball del Contrapàs de diumenge de festa major) a activitats esportives.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT