PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Capesa rep dues queixes formals pel tall del servei

La companyia reuneix avui de forma extraordinària el Consell d’Administració

Per I. A. / E. J. M.

Una persona recull aigua d'una font a Escaldes-Engordany.
Una persona recull aigua d'una font a Escaldes-Engordany. | TONY LARA
L’empresa subministradora de l’aigua potable d’Escaldes-Engordany, Capesa, va rebre ahir dues queixes formalitzades pel tall de subministrament d’aigua que la parròquia va patir la setmana passada a causa d’una esllavissada que va embrutar el dipòsit. El president de la companyia d’aigües, Eduard López, va explicar que es tracta de dues demandes de particulars: l’una, d’una persona que reclama l’import de cinc ampolles d’aigua que va comprar per regar les plantes i, a més, que assegura que la nova aigua subministrada contenia massa clor i se li van morir les plantes; l’altra, d’un llogater d’una casa –que té factures impagades amb Capesa– que ha presentat uns pressupostos de 200 euros per netejar el filtre de la rentadora i el dipòsit d’aigua calenta. Capesa va obrir dimarts el període de reclamacions per atendre els casos dels afectats pels talls i que tinguin una molèstia justificada.

La companyia reuneix avui de forma extraordinària el seu Consell d’Administració per avaluar les actuacions a portar a terme després de l’incident del tall de subministrament de la setmana passada. El cònsol menor d’Escaldes, Marc Calvet, va explicar ahir que s’estudiarà com donar resposta als danys i quines actuacions es poden continuar fent, «però ara el més important és acabar el dipòsit i establir una xarxa d’aigua en bon estat per evitar aquests esdeveniments».

La prioritat, com va explicar el cònsol menor escaldenc, és acabar el nou dipòsit i «establir una xarxa d’aigua en perfecte estat». Pel que fa a la connexió de les xarxes de subministrament d’aigua d’Andorra la Vella i d’Escaldes, Calvet va indicar que ja hi ha dos projectes en marxa per part dels dos comuns i va reconèixer que fa uns sis mesos el conseller de Medi Ambient de la capital, Jordi Cabanes, es va posar en contacte amb ell per tal de reprendre converses sobre aquest tema. Calvet va afegir que «és possible que Eron Estany no estigués al cas d’aquest punt en concret, però els tècnics ja n’han parlat», en referència a la sorpresa que va mostrar el seu homòleg de la capital fa uns dies.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT