PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Laika completa la denúncia amb les dades de l’amo del gos

L’associació ha contactat amb la Plataforma de protectores de Catalunya perquè l’assessorin

Per E. J. M.

Presentació de la primera denúncia de Laika.
Presentació de la primera denúncia de Laika. | RTVA
L’associació de defensa dels animals Laika ha aconseguit l’assessorament legal que necessitava per poder completar la denúncia contra els propietaris del gos que va morir fa uns dies a Canillo després de passar diverses hores tancat dins d’un vehicle. Els amos del gos eren visitants.

Laika va tornar a tramitar ahir al matí la denúncia al ministeri d’Agricutlura, amb «les dades del denunciat, fet que esperem que faciliti enormement la tramitació i diligències de la mateixa, per tal que arribi a la persona o persones causants del maltractament molt greu a aquest gos de Canillo», ha explicat Laika.

L’associació ha contactat amb la Plataforma de protectores de Catalunya perquè l’assessorin en aquest cas de «maltractament transfronterer i es reserva la potestat per efectuar accions a l’Estat espanyol segons com es desenvolupi la tramitació de la denúncia en territori andorrà». Laika demana en la denúncia la màxima sanció per maltractament molt greu, de 12.000 euros, com preveu la Llei de tinença d’animals.

L’entitat també ha manifestat aquests dies que alertaran les protectores d’animals del lloc de residència dels propietaris del ca «perquè estiguin informades del succés i que aquesta persona o persones no puguin tenir mai més cap animal de companyia».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT