L'Escale perd amb el Matecosa i es despenja de la lluita pel títol (1-3)

• El Pidasa goleja i es manté líder invicte amb sis punts més que l'altre equip colomenc
ALÀS I SANT JULIÀ DE LÒRIA

Una acció d'un partit entre l'Escale i el Matecosa, el curs passat Foto: TONY LARA

Massa d’hora pot ser encara per parlar de que un equip s’allunyi de la lluita pel títol quan només es porten quatre jornades disputades però el cert és que en una lliga com la nacional sis punts poden ser una eternitat.

Aquesta és la distància que hi ha entre l’Escale Santa Coloma i el Pidasa; l’equip que dirigeix Lluís Miquel Aloy va perdre ahir una de les finals contra el Matecosa Sant Julià en el primer partit de la jornada a Alàs (1-3) i ja són dues les derrotes que acumula després de la de la primera jornada en el derbi colomenc (1-2). Carles Sirvan va avançar l’Escale al minut 14 però 3 després va empatar Varela i Sebas va donar els tres punts al conjunt lauredià amb dos gols al 58 i al 91.

El Pidasa continua amb pas ferm i va golejar el cuer de Primera, el Construccions Modernes Inter d’Escaldes 0-10 per mantenir-se com a líder invicte. La jugada clau que va marcar aquest resultat va ser l’expulsió al minut 34 de Martins per cometre un penal que transformaria Beto quan anaven 0-2. Els altres golejadors van ser Alejandro (4), Samir (2), Chancha, Danilo i Juli Sánchez, que reapareixia.

L’Encamp, per la seva banda, va aconseguir la primera victòria a la Lliga en un enfrontament directe contra el Gestions JR Principat. L’equip encampadà va ser superior i va vèncer per 4-1. Arroyo va avançar el Principat al minut 22 però Alexandre Trigo al 42, Carles Quintela al 50 i el 77, i Jonatan Flores al 80 de penal van obrar la remuntada.

Per últim el Lusitans la Posa va superar el Bar la Fira d’Andorra Casa Benfica per 1-3 en un derbi entre dos equips simpatitzants de la colònia portuguesa del Principat. Juan Raya va avançar el Lusitans al minut 24, Morais va empatar per al Casa Benfica al 31 i Miguel Veloso al 85 i de nou Raya al 93 van signar l’1-3.