PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Illa Carlemany celebra sis anys amb la seva clientela

El centre comercial organitza dissabte una jornada festiva

Per EL PERIÒDIC

Decoració del sisè aniversari del centre comercial Illa Carlemany.
Decoració del sisè aniversari del centre comercial Illa Carlemany. | ILLA CARLEMANY
Illa Carlemany celebra el seu sisè aniversari amb la seva clientela. El centre comercial ha preparat per demà, dia 18, una gran festa pels seus sis anys, el colofó final de la qual serà el sorteig de 6.000 euros entre totes les butlletes que s’han anat dipositant en una gran urna des del 3 de juliol, dia que va començar la promoció. Els compradors de dissabte encara podran participar al gran sorteig.

Com cada any, el centre comercial celebra l’aniversari amb promocions i una gran festa per repartir el premi final. Des de bon matí del dissabte, s’animarà les persones a participar en la festa, es repartiran globus i les botigues obsequiaran els clients amb regals. A més, entre les sis i les set de la tarda, la Richi’s Dixie Band amenitzarà els visitants a ritme de ragtime, blues i gospel. A partir de les vuit del vespre actuarà l’orquestra Los Guateques, que versionaran grans cançons dels anys 60. A les nou del vespre es farà un brindis amb cava per a tothom que vulgui celebrar amb el centre comercial el seu sisè aniversari. I, finalment, a les deu de la nit, s’extraurà la butlleta guanyadora dels 6.000 euros, acte amb el qual es donarà per finalitzat l’aniversari. També es comptarà amb tres actuacions acrobàtiques.

Illa Carlemany, el centre comercial situat a l’avinguda Carlemany, compleix sis anys com a centre d’oci, compres i cultural.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT