PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Nou enregistrament musical de ‘Les bruixes d’Engolasters’

Brigit García grava de nou la peça per a l’Esbart Santa Anna

Per EL PERIÒDIC

Una escena de l’espectacle ‘Les bruixes d’Engolasters’ de l’Esbart Santa Anna, estrenat fa un any.
Una escena de l’espectacle ‘Les bruixes d’Engolasters’ de l’Esbart Santa Anna, estrenat fa un any. | COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY
L’Esbart Santa Anna inaugurarà, com ja és habitual, la festa major d’Escaldes-Engordany amb una gran actuació. El director artístic de l’esdeveniment, Rafa Martín, va explicar ahir que la gran novetat d’enguany serà la música de Les Bruixes d’Engolasters, ja que «l’enregistrament s’ha fet per a l’ocasió i representa la culminació de l’obra mestra de Brigit García». El festival tindrà lloc que tindrà lloc dissabte, dia 18, a les deu de la nit al Prat del Roure.

La responsable de la composició musical, Brigit García, va aclarir que tot l’enregistrament ha estat realitzat en un estudi d’Escaldes amb instruments reals i efectes sonors espectaculars i va augurar que «si la música de l’any passat ja va agradar, l’edició d’enguany encara serà millor». El president de l’Esbart Santa Anna, Jose Martín, va afegir que tota la música s’ha creat a partir del treball de «gent de la parròquia» i va expressar«l’orgull que suposa el fet de mantenir les tradicions andorranes i demostrar que estem al nivell per fer grans representacions». La compositora va recordar que la part més important de l’espectacle sempre han de ser els dansaires i va afirmar que «amb la música fem d’intermediaris, però després són ells els que s’encarreguen de fer vibrar al públic», informa l’ANA.

Quant a la coreografia de les quatre danses, Aigües d’Escaldes, Tórtola, Mediterrani i Les Bruixes d’Engolasters, el director artístic va recordar que totes han estat creades en els últims tres anys pel coreògraf de l’esbart Ivan Betancourt.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT