PUBLICITAT

LA MASSANA/SANT JULIÀ DE LÒRIA

El cantautor YSQS, en acústic al Centre del Romànic de Pal

The Hanfris Quartet, un grup a cappella, actua a Sant Julià de Lòria

Per EL PERIÒDIC

El cantautor Carles Illescas en una imatge promocional.
El cantautor Carles Illescas en una imatge promocional. | COMÚ DE LA MASSANA
El cantautor Carles Martínez-Illescas, amb el nom artístic d’YSQS –que es llegeix Illesques–, ofereix aquesta nit un viatge pel soul, el pop-rock, el reggae i la rumba al Centre d’Interpretació del Romànic a partir de les nou. L’entrada és lliure. El concert serà cent per cent acústic, amb veu i guitarra, i YSQS interpretarà tant versions de temes coneguts com composicions pròpies.

El departament de Cultura del Comú ha programat per aquest estiu un ampli ventall de propostes, buscant la qualitat dels espectacles, la diversitat del públic i també l’aposta pels artistes del país. El concert d’YSQS s’emmarca dins del cicle Nits d’estiu als Museus.

En el cartell d’enguany repeteix The Valley Man, Sergi Cunill, amb el seu estil personal i carregat d’emocions (11 d’agost, al Museu Casa Rull). La tercera proposta de les Nits d’estiu als Museus serà el trio Love It, que recupera alguns dels estàndards més clàssics del swing i els reinterpreta en un estil gipsy-manouche (25 d’agost, al Museu Farga Rossell).

D’altra banda, un dels plats forts de l’estiu serà la performance El cadàver exquisit, una de les sessions de la Nit sense Paraules. L’espectacle ens transportarà a un ritual artístic, apte per a tots els públics, que fusiona el món del circ de foc amb les tècniques audiovisuals i sonores, al voltant de la cuina experimental d’un forn-escultura i d’un àpat popular sortit de les entranyes del cadàver mateix.

Aquest estiu també hi haurà dos muntatges adreçats als infants al Prat del Colat. El cicle Petites tardes d’estiu portarà Jugajoglars (22 de juliol), un espectacle basat en llegendes d’Andorra i dels Pirineus, i Els Mentiders (19 d’agost), amb un vehicle molt especial que funciona amb somnis. Les dues produccions són de la companyia andorrana El Sidral.

QUARTET VOCAL A SANT JULIÀ / D’altra banda, el cicle Vespres d’estiu a Sant Julià de Lòria ha programat per aquesta nit l’actuació de The Hanfris Quartet , un grup vocal masculí format el 2009 i actual guanyador del Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d’expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa. El concepte d’espectacle arrenca de l’estil barbershop (cant a cappella) i s’amplia i es projecta mitjançant una proposta dinàmica i d’alta connexió amb el públic, i presenta versions de cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals, pel·lícules de Disney i peces de l’estil.

L’actuació comença a les deu de la nit a la plaça Sant Roc. En cas de mal temps, el concert es traslladarà al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT