PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

‘Promeses trencades’, de Martin Blanco, al Louvre

L’obra digital de l’artista participa en una mostra a París

Per E. J. M.

Detall de l’obra ‘Promeses trencades’, de Martin Blanco.
Detall de l’obra ‘Promeses trencades’, de Martin Blanco. | MARTIN BLANCO
L’artista Martin Blanco exposa al Museu del Louvre, a París. L’obra titulada Promeses trencades  ha estat seleccionada per participar a la mostra col·lectiva de fotografia i art digital que avui té lloc al museu parisenc. L’esdeveniment està organitzat per la comunitat d’artistes See.me, amb seu a Nova York, i consisteix en una projecció interactiva de les obres seleccionades, entre les quals hi ha la de Blanco.

L’obra de Blanco es podrà veure durant l’estiu a França, Espanya i Itàlia. Les creacions digitals La moderna aroma de la vida i Res sinó els meus propis errors formen part de l’exposició col·lectiva d’estiu de la galeria d’art Javier Román, situada a Málaga. La mostra es podrà veure fins al pròxim 3 de setembre.

D’altra banda, l’exposició itinerant Luci e ombre («Llums i ombres»), mostra d’homenatge dedicada a l’artista suís H. R. Giger, mort l’any passat, es traslladarà al Palazzo Saliceti, a la ciutat de Ripattoni, dins de l’esdeveniment Ripattoni in Arte. Hi participen 29 artistes internacionals i es podrà visitar del 26 de juiol a l’1 d’agost. Per les mateixes dates, l’obra El que la bellesa amaga formarà part de l’última mostra itinerant organitzada per AstelleArt a la Galeria Artes a París.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT