PUBLICITAT

Andorra la Vella

El llac d’Engolasters i Sant Joan de Caselles, al FeMAP

Andorra acull quatre concerts del Festival de Música Antiga

Per El Periòdic

La ministra de Cultura i el director del FeMAP, ahir.
La ministra de Cultura i el director del FeMAP, ahir. | SFGA
L’edició 2015 del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) torna a Andorra i ho fa amb quatre concerts que tindran lloc els dies 16, 19 i 23 de juliol i el 14 d’agost amb la incorporació de dos nous escenaris: l’església de Sant Joan de Caselles i el llac d’Engolasters. 
 
En l’edició d’enguany es mantenen els concerts al Museu Casa Areny-Plandolit, amb l’actuació de llaüt barroc a càrrec de Hopkinson Smith, i al Jaciment arqueològic de la Roureda de la Margineda, amb l’actuació de Trença Ensemble i Aina Martín. Com a novetat, s’incorporen dos nous escenaris per fer extensiu el Festival a tot el país. Per a l’edició 2015 s’ha escollit l’església de Sant Joan de Caselles, amb el violoncel·lista Arnau Tomàs, i un concert-espectacle a l’aire lliure al llac d’Engolasters, a càrrec de la Coral Cantiga acompanyada pel recitador Enric Casasses, la soprano Marta García Cadena i el llaütista Edwin García, sota la direcció de Josep Prats.
 
El ministeri de Cultura, Joventut i Esports, Molines Patrimoni i el FeMAP van presentar ahir el cicle de concerts a Andorra. En la cinquena edició del FeMAP s’han impulsat activitats paral·leles abans dels concerts, com les visites guiades al al Museu Casa Areny-Plandolit i al Jaciment de la Margineda. 
 
El FeMAP ha fet un esforç en promoció turística i ha editat un catàleg amb més de 60 propostes que inclouen l’hotel i l’entrada al concert.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT