PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Els Serveis Socials Bàsics demanen «rigor i honestedat»

Defensen l’actitud dels veïns de la propietat contra els ocupes

Per EL PERIÒDIC

Membres de la PAH Alt Urgell davant del bloc on es va ocupar l'habitatge.
Membres de la PAH Alt Urgell davant del bloc on es va ocupar l'habitatge. | RÀDIO SEU
L’equip tècnic dels Serveis Socials Bàsics (SSB) del Consorci d’Atenció a les Persones demana «rigor i honestedat en les actuacions i les informacions donades per les persones que tenen relació» amb el cas de la sra. Medeiros, tot desglossant la sèrie de mesures que, segons explica el comunicat, va emprendre per donar-li resposta.

En el document, els SSB acusen el representant de la PAH, Marc Foix, de trencar els acords existents entre els primers i l’afectada, a més d’haver instat a Anna Vives a «exercir un tracte de favor vers la sra. Medeiros» tot exigint un pis per a ella. Recorden, en aquest sentit, que havien fet arribar diverses opcions a la desnonada, «tal i com ho fa amb tota la resta d’usuaris que ho necessiten», pel que no veu justificada l’ocupació ni les acusacions que des de l’administració entén que la PAH li va atribuir.

D’altra banda, defensa les reaccions dels veïns de la propietat on la família Medeiros s’havia instal·lat tot afirmant que «l’actitud ha estat la de defensa de la seva propietat», pel que «ningú els po titllar d’incívics». Van ser precisament les reaccions de rebuig veïnal les que ahir portaven a la família a traslladar-se de pis.

El consorci d’atenció a les persones es defèn tot assegurant que van proposar a Medeiros sol·licitar un pis de protecció oficial, el que li hauria permès un lloguer accessible i que, en cap cas «una sitació de desnonament pot justificar l’ocupació d’una propietat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT