Cardelús no pot entrar entre els 10 millors a MotorLand

En la primera cursa remunta després de patir una sortida de pista, finalitzant 13è, mentre que en la segona és 11è

Per JOAN JOSEP BLASCO

L’objectiu de ser en el top-10 d’alguna de les dues curses que es van disputar al circuit de MotorLand d’Alcanyís no el va poder assolir. Tot i així, Xavi Cardelús n’extreu una visió positiva del cap de setmana per tal i com es van desenvolupar les curses del Campionat d’Europa de Moto2, en que va concloure en la tretzena i onzena plaça.

La forta calor que es produïa va exigir el màxim als participants. En la primera de les carreres es va sortir de la pista en els primers revolts per tal d’evitar l’impacte amb un altre pilot. Va quedar relegat al 26è lloc. A partir d’aquí va començar la remuntada, que li va permetre finalitzar tretzè. «No m’ha acompanyat gaire la sort perquè per no tocar un altre pilot m’he sortit al principi i he perdut moltes posicions. A partir d’aquell moment he rodat a un ritme molt alt i he recuperat 14 llocs, millorant la meva volta ràpida d’entrenaments i fent un ritme de cursa com els de davant», indicava Cardelús. En la segona va completar una bona sortida. Es va col·locar desè, que li hagués permès assolir l’objectiu amb el que era al circuit aragonès, però finalment se li va escapar la posició per dues dècimes, finalitzant onzè.

«Ha estat un cap de setmana esgotador, intens, però molt positiu», indicava Cardelús, que en fa un balanç «molt bo tenint en compte que vaig arribar aquí sense haver pogut participar als entrenaments de la setmana passada. Estem treballant bé i recollint els fruits de la nostra feina». La pròxima etapa del campionat serà el sis de setembre i l’escenari el circuit d’Albacete.