PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Creu Roja engega una campanya de donació de sang

Per EL PERIÒDIC

L'anterior campanya de Creu Roja
L'anterior campanya de Creu Roja | Tony Lara
La Creu Roja ha organitzat, pels propers dies 7 i 8 de juliol, la segona campanya de recollida de sang d’enguany, que es realitzarà a les instal·lacions d’Assegurprevenció, al carrer Pau Casals 10, 3a planta, d’Andorra la Vella.
L’associació ha comptat amb la col·laboració del ministeri d’Afers Socials i Ocupació, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya.
La col·lecta de sang es farà, com ja s’ha dit, el dimarts 7 i dimecres 8 de juliol, entre les 11 del matí i les dues de la tarda i entre  les 16.30 i dos quarts de deu de la nit. L’entitat informa a través d’una nota de premsa que tothom pot participar de la campanya sempre que tingui entre 18 i 70 anys, que estigui bé de salut i que no hagi donat sang els últims dos mesos.
Per a poder participar de la campanya es recomana no anar-hi en dejú, sinó que cal haver fet prèviament un àpat normal. Tenir el colesterol elevat no és un impediment per a fer la donació, només es poden fer tres donacions a l’any en el cas de les dones i, pel que fa als homes, fins a quatre. La darrera jornada van participar 456 persones, dels quals  237 eren donants que acudien per primera vegada.
PUBLICITAT
PUBLICITAT