PUBLICITAT

ALCANYÍS

Cardelús vol refer-se a MotorLand de la caiguda patida a Montmeló

El circuit aragonès acollirà la tercera prova del calendari, traçat en el que s’hi disputaran dues carreres

Per GASS

Xavi Cardelús rodant al Circuit de Barcelona-Catalunya el passat 21 de juny.
Xavi Cardelús rodant al Circuit de Barcelona-Catalunya el passat 21 de juny. | MOTORACING
El Campionat d’Europa de Moto2 torna a l’acció al Circuit MotorLand Aragón per acollir la tercera etapa del calendari. Xavi Cardelús serà a la graella de sortida amb la intenció de millorar resultats després de superar la setmana passada un procés viral que li va imperdir ser amb el seu equip al mateix traçat en una jornada d’entrenaments. La fita que s’imposa és classificar-se entre els 10 primers de la categoria.

«Si no hagués patit la infecció viral arribaria a la cursa més preparat, però crec que ara ja no és qüestió de lamentar res, sinó de treballar al màxim a partir dels primers entrenaments lliures de divendres», indica Cardelús, que en aquesta sessió juntament amb els tècnics de Promoracing provaran de posar la Kalex a punt de cara a les dues curses que es disputaran al circuit d’Alcanyís. Es troba amb el handicap que bona part de la feina no la van poder desenvolupar la setmana passada a causa de la malaltia que patia. Però anterioment, durant la pretemporada, ja s’hi havia pogut exercitar a sobre la moto, pel que no li vindrà de nou el recorregut del traçat aragonès: «Aquest circuit és un dels pocs on arribo després d’haver-me entrenat amb la Kalex de Moto2 i això significa que ja tinc una certa feina prèvia feta, si més no, pel que fa a adaptar el pilotatge de la moto a les exigències del traçat».

En la segona cita del calendari, realitzada al circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, va patir una caiguda en la tretzena volta de la cursa que va obligar-lo a retirar-se. Va predre el control de la Kalex quan recuperava posicions i tractava de reintegra-se en el grup de corredors que tenia davant seu. L’incident no va tenir conseqüències físiques pel pilot andorrà. A MotorLand el repte amb la que sortirà serà la de col·locar-se entre els 10 primers. «L’objectiu en aquesta cursa és el de consolidar-me entre les 10 primers classificats de la categoria. A Catalunya ja vaig demostrar que puc fer-ho, però la caiguda que vaig patir quan anava vuitè em va impedir arrodonir una actuació que suposava un important salt qualitatiu. Aquest cap de setmana tindré l’oportunitat de tornar-ho a demostrar i penso aprofitar-la», assenyala Cardelús.

Una bona actuació a Alcanyís  serà rellevant de cara a la classificació general, ja que es disputarn dues carreres, com va succeir al circuit portuguès de Portimao, prova que va inaugurar el Campionat d’Europa de Moto2.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT