PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El 80% de les entrades per a ‘Storia’ ja estan esgotades

El Cirque du Soleil assaja el tercer espectacle que presenta a Andorra, basat en les llegendes

Per EL PERIÒDIC

Un moment de l’assaig del nou espectacle del Cirque du Soleil, ahir a la tarda.
Un moment de l’assaig del nou espectacle del Cirque du Soleil, ahir a la tarda. | ANA / M. B.
Queden dos dies per a l’estrena del nou espectacle andorrà del Cirque du Soleil, Storia, i ja s’han reservat el 80% de les entrades, tot i que Andorra Turisme preveu que quan s’iniciïn les actuacions, les places vacants s’exhauriran ràpidament. Més de 30 persones participen en la funció dirigida per Stéphane Boko, un espectacle en què «hi ha preparades moltes sorpreses», va revelar el mateix Boko ahir durant els assajos.

L’equip d’Storia ja està preparat per sortir a escena dissabte que ve amb una trama en què la Dama Blanca en serà el fil conductor. El director va explicar que, després de dos anys centrats en el tema de la naturalesa, «aquest any la temàtica gira entorn a algunes llegendes importants d’Andorra», segons informa l’ANA.

L’equip del Cirque du Soleil compta amb una vuitantena de professionals, entre actors, ballarins, equip tècnic, etcètera. L’espectacle es representarà del 4 de juliol a l’1 d’agost, i s’oferiran un total de 21 funcions. Cada sessió té capacitat per a 5.000 persones, la meitat de les quals assegudes ( a un preu de 15 euros) i l’altra meitat de peu (gratuït).

Quant a la reserva d’entrades, el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, va comentar que, actualment, n’hi ha un 80% esgotades. Torres, però, va considerar que «a mesura que s’apropi la data i comencin les funcions, el boca-orella s’estén i les places comencen a exhaurir-se de manera ràpida».

El 20% de places que encara queden lliures estan a la venda tant per a particulars com per a gestors  d’allotjaments turístics.

Storia és la tercera proposta que el famós circ porta a Andorra, després d’Scalada i de Mater Natura. La companyia ha ideat cada estiu un espectacle diferent. La fórmula, de moment, sembla que no s’esgota.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT