PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

L’ajuntament de la Seu crea la regidoria de treball fronterer

Batalla, Fierro, Vives, Font, Bonet, Alberich i Iscla s’ocupen del govern urgellenc

Per EL PERIÒDIC

Mireia Font, Anna Vives, Albert Batalla i Jesús Fierro, ahir a la Seu d’Urgell.
Mireia Font, Anna Vives, Albert Batalla i Jesús Fierro, ahir a la Seu d’Urgell. | AJUNTAMENT DE LA SEU D'URGELL
L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, compleix una de les promeses electorals de l’última campanya electoral i crea la regidoria de treball fronterer ja que hi ha un ampli col·lectiu de veïns de la ciutat que treballen a Andorra. «Tot seguint la línia marcada pels objectius de l’acció de govern que volem portar a terme en aquest pròxims quatre anys, crearem la regidoria de transparència i bon govern, i també la regidoria de treball fronterer», va anunciar ahir l’alcalde, hores abans de la celebració del ple municipal en què es va aprovar el nou cartipàs municipal.

L’alcalde va justificar la creació de la regidoria de treball fronterer «per poder anticipar-nos als canvis que es produeixin en el mercat andorrà i ajudar millor a un col·lectiu de treballadors i treballadores importants per a la ciutat». La responsable de la nova regidoria és la tercera tinenta d’alcalde, Mireia Font.

L’alcalde ha decidit organitzar el govern municipal en tres grans àrees, com en l’últim mandat: serveis centrals i territori, atenció a les persones i promoció de la ciutat. La primera àrea, la de serveis centrals i territori, comprèn les competències d’hisenda, urbanisme, serveis municipals, mobilitat i habitatge, recursos humans i medi ambient i sostenibilitat i seguretat ciutadana i protecció civil, qüestions de les quals se’n fa càrrec el primer tinent d’alcalde, Jesús Fierro. També inclou les regidories d’atenció ciutadana, a càrrec d’Isidor Alberich, i la de barris, amb Anna Vives. El responsable de Castellciutat és l’alcalde.

La segona àrea està dedicada a l’atenció a les persones i està presidida per la segona tinenta d’alcalde, Anna Vives, que s’ocupa de serveis socials, participació ciutadana, comunicació i transparència i bon govern. Dins l’àrea també s’hi inclouen les regidories de salut, solidaritat i cooperació, gent gran i polítiques d’igualtat, encapçalades per Montserrat Bonet, i les regidories de joventut i infància i ensenyament, a càrrec de Sílvia Iscla.

La tercera àrea de l’ajuntament urgellenc es dedica a la promoció de la ciutat i la presideix la tercera tinenta d’alcalde, Mireia Font, que assumeix les competències d’empresa, ocupació, treball fronterer, turisme i promoció econòmica. La regidoria de cultura es divideix en dues subàrees: la de programació cultural, dirigida per Mireia Font, i la de les escoles municipals, dirigida per Anna Vives. La regidora de festes és Sílvia Iscla, i el responsable de les regidories d’innovació tecnològica i esports és Isidor Alberich.

Durant la sessió plenària d’ahir al vespre també es va formalitzar la renúncia de Meritxell Planes com a regidora electa que ha estat substituïda per Sílvia Iscla, número nou de la llista de CiU.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT