PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

La Seu FC pot quedar fora de competició

Per EL PERIÒDIC

Foto de grup de la plantilla de La Seu FC  2014-2015.
Foto de grup de la plantilla de La Seu FC 2014-2015. | RÀDIO SEU
La participació de La Seu FC en competició per a la temporada 2015-2016, a Tercera Catalana, no està assegurada, segons va comunicar el president de l’entitat, Jordi Grau Cano, en l’assemblea general que es va celebrar dilluns al vespre.

A dia d’avui, el club no té garantit el nombre suficient de jugadors ni tampoc els membres del cos tècnic necessaris per formar un equip i, sobretot, perquè es comprometin a jugar durant tota la temporada. La Seu FC es va inscriure ahir a la lliga, últim dia permès per la Federació Catalana, però Jordi Grau va confessar a Ràdio Seu que ara per ara no veu «gens clar» que la Seu tingui futbol de categoria sènior la temporada que ve.
La causa principal de la dificultat de mantenir-se en competició és la manca d’efectius. Per això, des del club s’ha fet una última crida a jugadors o tècnics que estiguin interessats a formar part de l’equip. El termini que s’ha marcat l’entitat és de dues setmanes. Si no s’aconsegueix sumar el suficient número de gent, La Seu FC no podrà jugar la pròxima temporada, i quan vulgui tornar a la competició s’haurà de reincorporar des de l’última categoria, la Quarta Catalana.

Quant a l’àmbit econòmic, La Seu FC ha tancat la temporada 2014-2015 amb un dèficit de 2.000 euros. Des de la junta directiva es considera que és un deute assumible i que els comptes estan equilibrats.
El primer club de futbol de la Seu es va fundar l’any 1922 (FC Valira). Un club històric que podria quedar apartat dels camps de futbol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT