PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Obeses, Punkers i molt de teatre per la festa major d’Andorra la Vella

La celebració de la parròquia serà del 31 de juliol al 3 d’agost

Per EL PERIÒDIC

Arnau Tordera, d’Obeses, en un concert de la Gira Llegendària 2015.
Arnau Tordera, d’Obeses, en un concert de la Gira Llegendària 2015. | OBESES
Obeses inaugurarà els concerts nocturns de la festa major d’Andorra la Vella, un esdeveniment en què el teatre prendrà molt de protagonisme. La parròquia estarà de celebració del 31 de juliol al 3 d’agost.

L’historiador Pere Canturri obrirà la festa major amb la lectura del pregó el divendres 31 de juliol, seguit d’una demostració de danses medievals amb l’Esbart Dansaire. Al vespre, se celebrarà una Holi Party, la Festa dels colors, la celebració hindú per donar la benvinguda a la primavera. A la nit, el grup català Obeses actuarà a l’envelat de l’aparcament del Trillà. Obeses, liderat per Arnau Tordera, presentarà el seu tercer disc, Monstres i princeses, que està fent rodar en la Gira Llegendària 2015. L’actuació començarà a mitjanit, i després serà el torn dels irreverents Punkers Love the 80’s, grup andorrà que versiona els grans èxits dels anys 80. La resta de concerts de la festa major seran els del Canijo de Jerez (ex Los Delinqüentes), Ley DJ i ball de nit amb l’orquestra La Principal de la Bisbal.

arts escèniques / Els espectacles de teatre i altres arts escèniques tindran molt de protagonisme durant la festa major. El dissabte 1 d’agost a la nit, la Cia. Inexistent (Meri Rabassa i Maria Grau) representarà Ni tu ni jo”, un espectacle d’acrobàcies amb teles que es repetirà l’endemà a la tarda. Diumenge a la nit la companyia An-danda-ra representarà Bruixes, un format de teatre de carrer. L’últim dia, dilluns, la Cia. Circ Pànic presentarà L’home que perdia els botons, un espectacle d’acrobàcies.

Durant la festa major també hi haurà espai per a les tradicions populars: sardanes, gegants, castellers, ballarusca i danses tradicionals. I com cada diumenge de festa major al migdia, no faltarà el Ball del Contrapàs amb l’Esbart Dansaire.

Durant la festa major tindrà lloc un concurs d’Instagram amb l’etiqueta #andorralavelladefesta15. A més, diversos establiments de restauració de la parròquia oferiran el Menú de Festa Major durant els quatre dies de la celebració. La llista d’establiments i els menús es poden consultar a www.andorralavella.ad i al punt d’informació que s’habilitarà cada dia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT