PUBLICITAT

BASSELLA

Cristina Barbens, de CDC, nova alcaldessa de Bassella

Ramon Angrill, l’alcalde escollit en les últimes eleccions, va morir fa poc

Per EL PERIÒDIC

Ramon Angrill i Cristina Barbens.
Ramon Angrill i Cristina Barbens. | RÀDIO SEU
Cristina Barbens (CDC) és des d’aquest diumenge la primera dona alcaldessa del municipi de Bassella (Alt Urgell). La fins ara tinent d’alcalde ha estat elegida pels regidors del consistori després de la mort sobtada de Ramon Angrill, tot just una setmana després de la constitució del nou ajuntament.

La nova alcaldessa va remarcar diumenge, quan va jurar el càrrec, que seguirà les línies de treball marcades per l’equip de govern. També va afegir que pretén ser l’alcaldessa de «tot» el veïnat de Bassella, «sense fer diferències». En aquest sentit, va assegurar que aposta per «un ajuntament que escolti les persones i treballi a favor de la transparència municipal». Barbens va voler agrair l’escalf de la ciutadania rebut durant aquests últims dies i va posar èmfasi en el suport dels dos regidors que conformen l’equip de govern.

Tres alcaldes diferents en un mes / Bassella ha tingut tres alcaldes diferents en un mes: Xavier Esteve, Ramon Angrill i Cristina Barbens. L’exalcalde Xavier Esteve (PP) i actual regidor de l’ajuntament va preferir no assistir al nou ple d’investidura. La candidatura de CiU va obtenir quatre regidors en les últimes eleccions i la del PP només un.

Amb el traspàs de Ramon Angrill el pròxim regidor que entrarà al consistori serà Olivia Call (PP), ja que la formació nacionalista no tenia més candidats. Barbens, tenint en compte la situació, confia que «els dos regidors populars tindran una actitud responsable i treballaran pel bé del municipi».

Bassella és un municipi situat a l’extrem sud de l’Alt Urgell i, segons les dades del 2014, hi ha censades 244 persones.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT