PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Tornen a Escaldes les nits temàtiques, el jazz i els concerts

La temporada arrenca dijous amb un tribut a Nova York i Frank Sinatra

Per E. J. M.

La consellera de Cultura d'Escaldes-Engordany, Núria Barquín, ahir.
La consellera de Cultura d'Escaldes-Engordany, Núria Barquín, ahir. | ANA / M. C.
Escaldes-Engordany tornarà a ser aquest estiu la parròquia de la música amb el 31è Festival Internacional Colors de Música, que inclou els cicles Nits del món, la Setmana de Jazz al carrer i els concerts de Músiques del món. Totes les activitats tindran lloc a la plaça Coprínceps, el centre neuràlgic de la música. El Comú ha tornat a destinar 80.000 euros per programar totes les actuacions.

La tercera edició de les Nits del món arrenca dijous que ve, dia 2, amb una vetllada dedicada a Nova York i un tribut al crooner Frank Sinatra en el centanri del seu naixement. El concert serà a càrrec d’Agustí Burriel Swing 5. Les pròximes nits temàtiques es dedicaran a Mèxic (16 de juliol), amb mariachis; al silenci (23 de juliol), en una sessió on tres DJ’s punxaran música i el públic els escoltarà amb auriculars; a Àfrica (6 d’agost) i a la rumba (27 d’agost). Totes les vetllades començaran a les nou del vespre i s’acompanyaran d’estands amb begudes i productes típics de cada lloc.

Del 6 al 10 de juliol, cada tarda a les set, se celebrarà la Setmana del jazz al carrer, amb les formacions següents: Erwyn Seerutton Jazz Kréol; Nightbirds The Cole Porter Project; Dixielnad All Stars; Carme Canela & Joan Monné Trio, i Plátano Manush.

Finalment, les tardes d’agost seran per als 14 grups nacionals i internacionals que formen el cartell de Músiques del món. Com sempre, l’organització aposta per la música autòctona i intenta no repetir. Enguany hi prenen part David Micó; Love It; 3/4 de 15; Migue & Outpout and Dave Pybus; The Chills Trio i Après Minuit - Cece Giannotti. Es tracta de grups de casa o en els quals hi ha membres andorrans. El cicle també serà l’escenari per a la Gala Talentejant, de joves talents.

La resta de concerts del cicle Músiques del món seran els de Mrs. Brownie; Los Tunantes; Lewis Emma & The BCN Fireballs; Leila; Guillem Roma & Càmping Band Orchestra; Dusty Roads i The Flaming Shakers. Les actuacions també començaran a les set de la tarda.

La remodelació de la plaça s’aturarà fins passat l’estiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT