PUBLICITAT

Bakú

Fernàndez rebaixa la marca personal en els 100m lliures

El nedador tenia gastrointeritis els dies previs a la prova

Per EL PERIÒDIC

Èric Fernàndez a la les instal·lacions de Bakú.
Èric Fernàndez a la les instal·lacions de Bakú. | S. R. / FAN
Poc a poc tots els andorrans desplaçats a Bakú ja van entrant en joc. Un dels últims en fer-ho era Èric Fernàndez, que ho va fer ahir en la prova dels 100m lliures, en el qual va aconseguir rebaixar la seva marca personal, que era de 56,00 segons, després de completar els 100m en 55,58, quedant el desè en la seva mànega. 
 
L’objectiu era aquest des del principi, però durant els dies previs es va complicar tot ja que el nedador andorrà tenia una gastrointeritis. De fet, no va ser fins ahir que Fernàndez es va recuperar de la petita malaltia. Per sort, finalment va poder competir i a més va assolir l’objectiu que tenia marcat. «Ha estat una jornada positiva, pel nivell que nosaltres tenim.  Ha pogut baixar la seva marca personal, però els dies abans pensaven que no podria fer-ho per la gastrointeritis», va comentar el tècnic del nedador, Sergio Rayo. 
 
Fernàndez disputarà avui la prova dels 50m braça, en la qual té una marca de 33.54 segons, i l’objectiu serà rebaixar aquest temps. «Està molt motivat, sobretot veient l’ambient que hi ha per aquí a la ciutat. Tot això és nou per a ell», va explicar Rayo. Però la prova que més espera és la del dissabte, la dels 50m lliures, ja que és la seva prova natural i en la qual intentarà realitzar el millor paper, a part d’assolir la millor marca personal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT