PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La Festa de la Música omple de ritmes els carrers i places

Per E. J. M.

L'actuació del grup Vibratwo ahir a la Festa de la Música.
L'actuació del grup Vibratwo ahir a la Festa de la Música. | VIBRAND
El 21 de juny és l’inici d’estiu a l’hemisferi nord, un dia lluminós que també es destina a celebrar la Festa de la Música en més d’un centenar de països del món. La iniciativa va sorgir del ministeri de Cultura francès, l’any 1982, i a poc a poc es va anar internacionalitzant. A Andorra l’organitza l’Ambaixada de França, conjuntament amb l’Associació de Músics d’Andorra. Durant tota la jornada d’ahir, uns 150 músics (d’uns 25 grups) van actuar en diversos punts d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, com la plaça de la Rotonda, la placeta davant del centre comercial Super U, el Prat de les Oques, la plaça Coprínceps i la zona Vivand.

Entre els grups i músics que hi van participar hi havia Iñaki Barrocal, Vibratwo, Jordi Barceló, Jordi Botey, Retroband, Mora Band, Freyja, Black Thursdays, Alex & The Faylords, Old School, Vladimir, Jim Stead, Àlex Arajol i Lluís Bo, entre molts d’altres.

El temps va respectar la festa i durant tot el dia la música va omplir racons del país. La pròxima cita musical serà el Jambo Street Music al centre històric d’Andorra la Vella, del 25 al 27 de juny.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT