PUBLICITAT

FÍGOLS I ALINYÀ

Un motorista mor en un accident al congost dels Tres Ponts

Decomís de 1.200 paquets d etabac a una veïna d'Andorra

Per EL PERIÒDIC

La C14 al pas pel congost dels Tres Ponts.
La C14 al pas pel congost dels Tres Ponts. | EL PERIÒDIC
Un motorista de 59 anys, de nacionalitat francesa, va morir ahir a causa de l’accident que va patir a la carretera C-14, al terme municipal de Fígols i Alinyà. El sinistre va obligar a tallar la via durant prop d’una hora i va provocar retencions en els dos sentits de circulació.

L’avís de l’accident es va rebre a les 10.37 hores al quilòmetre 165,5 de la C-14, a la zona del congost de Tresponts. Per causes que es desconeixen, el conductor de la motocicleta va perdre el control del vehicle i va sortir de la via, fet que li va provocar la mort. No hi va haver cap més vehicle implicat en el xoc. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers i diversos efectius dels Mossos d’Esquadra i el SEM.

DECOMÍS DE TABAC / D’altra banda, la Guàrdia Civil va confiscar, en un control a la Seu d’Urgell, tabac ros de contraban procedent d’Andorra, valorat en 5.247 euros. Els paquets els portava una dona resident a Andorra, de nacionalitat espanyola, ocults en diversos dobles fons practicats al vehicle.

Els fets van passar dijous al migdia quan els agents van observar, dins del nucli urbà de la Seu, un Seat Ibiza de matrícula andorrana que després de comportar-se de manera sospitosa pretenia introduir-se en un garatge. En la inspecció al turisme es va localitzat el tabac en tres dobles fons: un al para-xocs davanter, un altre al darrere i al tauler de control del vehicle. En total, hi havia 1.179 paquets de tabac. en aquesta ocasió. El gènere de contraban i el cotxe van ser comissats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT