PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Férriz interpreta la llegenda de l’‘Apagada del misteri’

L’actor participa al Festival de Llegendes dirigit per Sergi Vallès

Per E. J. M.

Isak Férriz assajant l’obra ‘El vigilant del no-res’.
Isak Férriz assajant l’obra ‘El vigilant del no-res’. | TONY LARA
Isak Férriz interpretarà la llegenda final de l’Apagada de Misteri, un dels espectacles més esperats en el Festival de Llegendes de Catalunya, que tindrà lloc a Sant Martí de Tous el cap de setmana del 4 i 5 de juliol. Durant l’espectacle nocturn, el poble apaga l’enllumenat públic i s’il·lumina el casc antic amb més de 6.000 espelmes que marquen un recorregut que condueix fins als peus del castell de Tous.

Al llarg del trajecte, els habitants de Sant Martí de Tous representen diversos quadres plàstics inspirats en les llegendes de bruixes de Catalunya i històries de fantasmes de Barcelona. L’última llegenda la interpretarà Isak Férriz, que a partir d’un text de Paula Colobrans, convidarà els espectadors a escriure els seus neguits, angoixes i pors, en un paper i cremar-los finalment a La Caldera de Tous.

El Festival de Llegendes de Catalunya el dirigeix Sergi Vallès, molt conegut a Andorra per les seves col·laboracions com a director en espectacles com Els pastorets de Sant Julià de Lòria o amb la companyia de teatre i dansa Líquid Dansa.

A Férriz el podem veure actualment a la sèrie Cites, de Televisió de Catalunya. Aquest any també el tornarem a veure al cinema, amb la pel·lícula Lobos sucios, de Simón Casal, protagonitzada per Manuela Vellés i Marian Álvarez.

MÉS LLOPS / L’actor andorrà també inicia avui el rodatge del curtmetratge Llops, del director andorrà Álvaro Rodríguez Areny. Durant el cap de setmana es roda a Adrall i dilluns que ve gravaran els exteriors al llac d’Engolasters. Férriz interpreta Arthur, un aviador britànic que es troba en el primer punt del The Home Run, les directrius que els instructors de la RAF (Royal Air Force) donaven als seus pilots durant la Segona Guerra Mundial en cas de caure abatuts per l’enemic. Arthur cau en un punt indeterminat del territori francès i fuig dels soldats alemanys.fins que s’amaga en una borda, però el seu amagatall es convertirà en una ratera.

D’altra banda, Férriz, que també és director i guionista, iniciarà aviat el rodatge del seu primer llargmetratge, Pyrene, una història basada en la llegenda de la nimfa Pyrene que rodarà íntegrament a Andorra amb gent com Roger Casamajor i Ester Nadal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT