PUBLICITAT

Paulinho és dubte contra el Brihuega per molèsties a l'abductor

  • A la possible baixa del brasiler s'hi afegeix la incertesa per la recuperació de Carlinhos
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Paulinho celebra un gol a l'Illescas amb Carles Riba, al maig passat Foto: TONY LARA

Demà a les 18.30, l’hora del partit del BP Andorra al Poliesportiu contra l’Azulejos y Pavimentos Brihuega, se sabrà si Paulinho i Carlinhos podran disputar el matx, el tercer de l’era Xavi de la Rosa, i el tercer en gairebé una setmana. Paulinho pateix molèsties a l’abductor de la seva cama dreta, mentre que Carlinhos encara està en el procés de recuperació dels problemes que va patir fa gairebé deu dies a l’isquiotibial de la cama esquerre. Els dos jugadors estan en mans dels fisioterapeutes i segueixen un règim especial de recuperació, però fins última hora, són més que dubtes.

El conjunt andorrà necessita als dos jugadors, els quals han demostrat des de la seva arribada al club la passada temporada que són fonamentals per a De la Rosa i pel bon funcionament del BP Andorra, tan a la defensa com a la davantera. Les lesions pesen aquest any, sobretot amb Paulinho.

L’EQUIP, CANSAT PEL VIATGE A GÁLDAR / L’últim partit del BP Andorra a Gáldar, amb derrota inclosa, ha deixat l’equip una mica cansat, no tant per haver disputat dos partits en cinc dies, sinó «perquè el viatge ha estat molt cansat», segons va manifestar ahir en roda de premsa Cabinho. El jugador del BP va parlar de la necessitat de guanyar si no volen veure com s’allunya el ‘play-off’ d’ascens. «La lliga ha sigut cruel amb nosaltres, el calendari ens ho ha posat molt difícil amb tres partits amb els tres primers de la classificació, però ara que tenim partits més assequibles ja hem vist com tots els equips són molt forts», va dir Cabinho.

l’objectiu de l’ascens, intacte / Els jugadors del BP i la directiva continuen convençuts de què les opcions per l’ascens segueixen vive. Cabinho va afirmar: «El nostre objectiu ara mateix és anar sumant per entrar entre els vuit primers, i després tot pot passar. El marge amb els primers és gran, però esperem que punxin quan s’enfrontin entre ells».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT