PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra, a la Conferència de l’Haia de Dret Privat

El Principat podrà participar de ple dret a les reunions, sessions i treballs que desenvolupi

Per El Periòdic

El Govern va informar que Andorra es va adherir ahir, formalment, a la Conferència de l’Haia de Dret Internacional Privat. Així es va produir una vegada el país va oficialitzar la cerimònia de dipòsit de l’instrument d’acceptació de l’Estatut de la Conferència. Així mateix, la qualitat d’Estat membre permetrà que es pugui participar de ple dret a les reunions, sessions i treballs que consideri oportuns, així com rebre assessorament dels seus experts.
 
En el marc de la quarta sessió de la Comissió especial de seguiment de l’aplicació pràctica del Conveni de la Haia relatiu a la protecció dels infants i a la cooperació en matèria d’adopció internacional, Andorra va participar en la cerimònia de dipòsit de l’instrument d’acceptació de l’Estatut de la Conferència de Dret Internacional Privat. 
 
La Conferència de Dret Internacional Privat és l’organització internacional més antiga amb seu a la Haia, als Països Baixos. Des de la seva creació l’any 1893, ha tingut com a objectiu crear un quadre jurídic més segur per als individus i per a les empreses en l’àmbit del dret privat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT