PUBLICITAT

Andorra la Vella

Elton John actuarà el 18 de juliol al Poliesportiu d’Andorra la Vella

En els propers dies s’informarà de com adquirir una de les 4.000 entrades

Per EL PERIÒDIC

El cantant, pianista i compositor, Elton John, durant una actuació.
El cantant, pianista i compositor, Elton John, durant una actuació. | EL PERIÒDIC
Finalment el popular cantant, pianista i compositor Elton John actuarà al Principat. Segons va informar ahir Ràdio i Televisió d’Andorra, el dia escollit és el proper 18 de juliol. Un dels problemes més grans era trobar un emplaçament amb espai per a prop de 4.000 persones, i una productora de l’artista ha decidit que el Poliesportiu d’Andorra la Vella compleix amb requisits que demanaven. Un dels motius pels quals el cantant va demanar poder actuar al Principat és aconseguir assolir la xifra màgica de 100 països on ha actuat, i per tant Andorra serà una parada molt especial de la gira Behind the piano. 
 
El que encara està pendent de donar-se a conèixer és com i quan es podran adquirir les entrades. Segons RTVA la discogràfica ho comunicarà en els propers dies, com també quin serà el preu. Una de les peticions que es fan és que el preu de les entrades en general no sigui desorbitat, i és que a Madrid, per exemple, on es farà en format reduït al Teatro Real, les entrades més cares arriben als 425 euros i es poden arribar a pagar gairebé 1.000 amb la revenda. En canvi, en un escenari més gran i amb tota la banda, com és el que cas de Màlaga, les entrades són molt més econòmiques i oscil·len entre els 70 i els 110 euros.
 
Elton John arribarà a Andorra després d’haver actuat a Màlaga, el   15 de juliol i a Gijón el dia 17. L’últim concert després del que farà al Poliesportiu i abans de creuar l’atlàntic per continuar la gira als Estats Units serà el dia 20 a Madrid.
 
Guanyador de fins a cinc premis Grammy, el seu primer àlbum va veure la llum l’any 1969 i el seu glam rock l’han portat a vendre més de 300 milions de discos a tot el món convertint-se en un dels músics de més èxit de la història. Gràcies a la seva rellevància li va ser atorgat el títol de Sir després de ser anomenat membre de l’Ordre de l’Imperi Britànic per la reina Isabel II. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT