PUBLICITAT

La penúltima prova de la Supercopa Seat León compta amb Vinyes i Dabad

  • El pilot torna a la competició després dels problemes amb la llicència
EL PERIÒDIC
XERÈS

Periodic
Vinyes, en una prova d'aquesta temporada de la Supercopa Foto: FOTOESPORT

Amàlia Vinyes (Seat León León-Baporo Motorsport) va iniciar a un gran nivell la segona part de la temporada a Los Arcos (Navarra), però no va poder completar aquesta cita. Amàlia no es dóna per vençuda, és més, es troba amb la confiança de poder mantenir les seves millors prestacions en aquesta recta final dela Supercopa Seat Leon 2010 que té aquest cap de setmana la seva penúltima prova al circuit de Xerès. Així mateix, Josep M. Dabad es va quedar amb les ganes de confirmar en carrera les excel·lents sensacions amb què va finalitzar les sèries lliures al circuit de Navarra. Una vegada oblidats els problemes burocràtics amb la seva llicència, Dabad tindrà l’oportunitat d’estar entre els millors.

Ahir es van disputar uns primers tests, mentre que avui se celebren els entrenaments lliures amb dues mànegues. Demà, com cada dissabte amb la Supercopa Seat León, tornarà a ser el dia més dens i complicat per als equips participants a la copa monomarca. Els entrenaments oficials, entre les 11.50 i les 12.20, posaran a cada pilot en el seu lloc a la graella de sortida de la primera de les carreres a set voltes que s’iniciarà a les 15.40. La següent carrera, també a set voltes, es correrà a continuació.

La penúltima prova de la Supercopa Seat León 2010 s’acabarà diumenge amb la disputa de la tercera carrera, aquesta vegada a 14 voltes, a partir de les 11h20.

SENSACIONS DIFERENTS / Els andorrans afronten la cita a Xerès de manera diferent. El record d’Amàlia Vinyes no és positiu, tot i que intentarà ser entre els pilots més destacats: «Fa dos anys que vaig competir en aquesta pista i la veritat és que el record no és massa bo, va ser una jornada amb una meteorologia molt adversa, sortides de pista, em vaig trobar al mig d’un d’aquests tocs múltiples i millor oblidar-ho. No he dubtat a acudir a la jornada d’entrenaments extres per poder recordar el traçat in situ abans que comenci la competició». Per la seva part, Dabad no ha corregut mai a aquest circuit, i assumeix que està ple de ganes de fer-ho per les referències que té de la resta de pilots: «És un circuit molt divertit i que li agrada a tothom. En aquests moments el que cal es no ser l’excepció i poder compartir aquesta opinió diumenge vinent al final de tot». Dabad intentarà ser també a la part alta: «Per aconseguir-ho hauré d’agafar-li el feeling a la pista». H

judo 3Laura Sallés i Èric Risco disputen el cap de setmana la final del Campionat de França. La prova serà a l’Institut de Judo de Paris, on Sallés entrarà en acció demà dissabte a partir de les 9.30 del matí en categoria -63kg, mentre que Risco competirà en la jornada de diumenge amb el mateix horari. El campionat es podrà seguir en directe per la plana web www.judotv.fr Cal recordar que aquesta és la primera vegada que aquests dos judokes formen part d’aquesta fita francesa.

karate 3El club AE Karate Kobudo Tradicional (TKFI) de la Seu d’Urgell debuta demà dissabte en competició com a nou club federat a la Federació Andorrana de Karate (FAK). Ho farà al Complex Esportiu d’Encamp, on es disputa el Trofeu de Tardor destinat a les edats entre 6 i 10 anys. La cita serà arbitrada exclusivament per àrbitres de l’escola d’arbitratge de la FAK. A més, el cap de setmana tindrà la concentració pro equips nacionals, la qual cosa servirà per presentar oficialment el nou seleccionador, Federico Fusaro.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT