PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Mans Unides recapta 50.000€ més del previst

Amb els diners es permet finançar quatre projectes extra

Per EL PERIÒDIC

Uns alumnes assisteixen a una classe a una localitat de Senegal.
Uns alumnes assisteixen a una classe a una localitat de Senegal. | EL PERIÒDIC
La Campanya 2015 de Mans Unides ha acabat per tocar la sensibilitat de la societat andorrana. L’entitat del Principat va informar ahir que s’han superat les previsions en més de 50.000 euros. S’esperaven recaptar 84.875 euros en les últimes campanyes, i al final han estat 137.711, el que ha permès que es puguin finançar fins a quatre projectes que no estaven previstos en la campanya.

La Campanya 2015 va començar el mes de febrer i amb els diners extra aconseguits s’ha pogut invertir al Senegal en la construcció d’una sala en un internat a la localitat d’Ousouye (28.836 euros); a Guinea-Conakry un estudi d’esbarjo a una escola (3.000 euros); al Nepal ajudant a dues entitats que treballen per pal·liar els efectes del terratrèmol de fa unes setmanes, en aquest cas 8.000 euros per a l’associació andorrana Muntanyencs per l’Himàlaia, i 10.000 a l’associació Moina (Mother Infant Nepal), amb base a França.

També s’han finançat els projectes inicialment previstos, com ara construcció i equipaments en les localitats senegaleses de Kabounkout i  Ziguinchor, una contribució en un projecte alimentari a un menjador social de Managua (Nicaragua), la capacitació de joves per produir i comercialitzar cafè de qualitat a La Coipa (Perú), educació per a infants amb discapacitats a Tegucigalpa (Honduras) o la formació d’educadors a Guatemala. A la Campanya 2015, sota el lema ‘Lluitem contra la pobresa, thi apuntes?’, han col·laborat tant el Govern (26.259 euros), com les esglésies parroquials (12.366), diferents actes solidaris i sobretot els 83.545 euros recaptats per donatius al compte bancari.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT