PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Marc Pons relleva Jover a la direcció de l’OBSA

L'OBSA densevolupa projectes de canvi climàtic i energia.

Per EL PERIÒDIC

Marc Pons, noudirector de l'OBSA.
Marc Pons, noudirector de l'OBSA. | ARXIU ANA
Marc Pons ha estat escollit nou director de l’Observatori de la Sostenibilitat d’Andorra (OBSA) en substitució d’Eric Jover, ministre d’Educació i Enseyament Superior. L’OBSA, creat l’any 2006, és una fundació privada regida per un Patronat format per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, Forces Elèctriques d’Andorra, la Fundació Julià Reig i la Universitat d’Andorra.

Actualment, l’OBSA està desenvolupant diversos projectes en l’àmbit del canvi climàtic i l’energia. Entre els projectes destaquen l’estudi conjunt amb la Universitat de Waterloo i la Universitat d’Innsbruck per avaluar la vulnerabilitat del turisme de neu i dissenyar estratègies d’adaptació a la variabilitat climàtica pels Pirineus, algunes regions de Canadà i Àustria. També s’avalua el potencial solar tèrmic i fotovoltaic de les cobertes dels edificis d’Andorra.

Marc Pons és doctor en ciència i tecnologia de la sostenibilitat i va fer la tesi doctoral sobre l’impacte del canvi climàtic als Pirineus i al turisme d’hivern.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT