PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Reservades el 78% de les entrades per a ‘Scalada Storia’

123 operadors turístics andorrans s’han interessat en l’espectacle

Per EL PERIÒDIC

L’espectacle de l’estiu passat.
L’espectacle de l’estiu passat. | TONY LARA
El 77,77% de les entrades disponibles per veure l’espectacle Scalada Storia, del Cirque du Soleil, ja estan reservades. Andorra Turisme va informar ahir que «el procés de reserva tant d’entrades de peu com assegudes funciona a bon ritme tenint en compte que per a l’edició d’enguany s’han previst quatre funcions més que el 2014 amb un aforament total de 105.000 persones». Storia es representarà entre el 4 de juliol i el primer d’agost. En breu, es posaran a la venda les entrades assegudes per al públic en general.

Quant a les entrades de pagament assegudes, 33.626 ja s’han venut, és a dir, un 64,05% de les 52.500 disponibles. La majoria han estat distribuïdes a allotjaments turístics, comerços, agències de viatges, touroperadors i receptius andorrans. Enguany, els operadors andorrans estan més interessats per l’esdeveniment: 123 establiments del país han comprat entrades d’Scalada Storia, davant dels 80 de l’any passat.

A més, el 91,5% de les entrades gratuïtes de peu ja han estat reservades. Encara n’hi ha algunes de disponibles sobretot en les funcions d’entre setmana. Les persones que hagin fet la reserva rebran un correu electrònic 20 dies abans de la data escollida amb les entrades reservades per descarregar-les i imprimir-les. Si no es realitza el pas, les entrades reservades s’alliberaran i es tornaran a incloure al sistema de reserva.
D’altra banda, aquesta setmana ha començat la construcció de l’escenari i les graderies a l’aparcament del Parc Central. La distribució de l’espai serà semblant a la de l’any passat, però aquest estiu es millorarà i es donarà més visibilitat a l’espai destinat a la restauració dins del recinte.

Una altra de les novetats d’enguany és que l’Oficina Nacional d’Andorra ofereix samarretes amb un disseny exclusiu d’Scalada Storia del Cirque du Soleil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT