PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’ONCA ofereix el segon concert familiar al Centre de Congressos

‘Vols cuinar la truita’ és un concert on el públic pren protagonisme

Per EL PERIÒDIC

L’autor i narrador de la prosa de ‘Vols cuinar truita’, David Puerta, en una actuació.
L’autor i narrador de la prosa de ‘Vols cuinar truita’, David Puerta, en una actuació. | ONCA
El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, ofereixen avui al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a partir de les 17.00 hores i de forma gratuïta el segon concert familiar del projecte pedagògic 2015, titulat Vols cuinar la truita? L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra en format ONCA Bàsic és l’encarregada de presentar l’espectacle, recomanat als nens de 8 a 13 anys. 
 
Vols cuinar la truita? és un concert participatiu d’una durada de 50 minuts, interpretat per un quintet de l’ONCA format per Gerard Claret al violí, Anna Aldomà a la viola, Sylvie Reverdy al violoncel, Apostol Kosev al contrabaix i Àlex Ramírez al piano. La música de cambra n’és la protagonista i David Puertas, autor i narrador de la proposta, va guiant el públic per aquesta recepta tan especial, mentre els músics interpreten el reconegut Quintet «La truita» de Franz Schubert. La cuina a foc lent ens passeja per la vida del compositor, per les particularitats de cadascun dels instruments i pels secrets de la música de cambra, tot plegat condimentat amb la participació del públic.  
 
L’objectiu de la proposta pedagògica és doble: d’una banda, oferir al púbic familiar l’assistència a un concert de música clàssica, i de l’altra, aprofundir en alguns aspectes com el reconeixement de melodies i instruments protagonistes, la descoberta del compositor i de la seva famosa obra. Un dels elements més importants de la és la participació del públic. Se’l convida a cantar i a portar el ritme de forma integrada amb la música interpretada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT