PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El 93,33% dels estudiants que s’han examinat de les POB han aprovat

137 escolars i tres candidats lliures han obtingut el títol de batxiller

Per EL PERIÒDIC

Imatge d’arxiu d’un examen de la Prova Oficial de Batxillerat.
Imatge d’arxiu d’un examen de la Prova Oficial de Batxillerat. | ORIOL LLAURADÓ
140 dels 150 alumnes que es van presentar a la Prova Oficial de Batxillerat (POB) han superat els exàmens. La xifra representa l’èxit dels 93,33%  dels candidats que es van examinar per obtenir el títol de batxillerat. Dels 150 candidats que s’hi van presentar (138 escolars i 12 lliures) han aprovat 137 escolars i tres candidats lliures. El percentatge d’aprovats de la convocatòria d’enguany és lleugerament superior a la de l’any passat, en què van superar les proves un 92% dels candidats.

Els candidats escolars han aprovat tots (excepte un que està pendent de passar els exàmens). A la modalitat de batxillerat artístic i de la comunicació es van presentar 19 estudiants; al científic i tecnològic, 60 (un dels quals és el que està pendent de les POB); a l’econòmic i social, 50, i a l’humanístic i lingüístic, nou.

En canvi, en els candidats lliures, el percentatge d’aprovats és del 25%. Dels 12 candidats que es van presentar a les BOP, tres han obtingut el títol de batxiller, un ha estat declarat no apte i cinc continuen el procés d’obtenció del diploma. Els candidats lliures disposen de cinc convocatòries per obtenir el títol de batxiller i es presenten als exàmens de la POB de manera esglaonada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT