PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’IM tenca el curs escolar amb ‘L’Almari - Música de mobiliari’

L’espectacle comptarà amb la participació d’alumnes dels Tallers de Sensibilització

Per EL PERIÒDIC

Cartell promocional.
Cartell promocional. | EL PERIÒDIC
L’Institut de Música d’Andorra la Vella ha programat, en aquest final del curs 2014-2014, un espectacle poc habitual, adreçat als infants de 5 a 7 anys d’edat –que han format part dels Tallers de Sensibilització Musical–. L’Almari - Música de Mobiliari se celebrarà aquesta tarda a partir de les 18.15 hores i es tracta d’una activitat dirigida als alumnes i a les seves famílies, que tancarà el curs escolar. Un espectacle en el qual participaran un bon grapat d’alumnes, amb la configuració d’un seguit de personatges que, posteriorment, presentaran en format d’ombres xineses i on també hauran d’executar una representació en públic, amb una actuació de quatre joves alumnes de piano que interpretaran peces del compositor i pianista Erik Sati, precursor del minimalisme i del teatre de l’absurd, per la seva originalitat d’idees en l’art i la música.
 
El subtítol d’aquesta mena de representació participativa de teatre actiu, La cine - maleta ambulant, indica la forma amb que l’artista anirà descobrint al públic tots els personatges que s’hi presentaran, a través d’una maleta de viatge. 
 
Els creadors de l’espectacle el defineixen com «un senzill i emocional espectacle d’ombres, dirigit i orquestrat per la Viatjant ambulant, amb aire circense i aroma de fira, que pretén apropar amb humor a tots els públics part de l’obra de poetes i d’artistes que van fer i segueixen fent vanguàrdia. La cine-maleta és, a més, un espectacle de creació on l’espectador no només es diverteix veient, sinó que també fent les seves pròpies siluetes, participant activament en la funció». 
 
En tractar-se, en aquesta ocasió, d’una escola de música, han decidit portar la seva obra més musical: L’Almari, música de mobiliari. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT