PUBLICITAT

Sindicatura deriva la llei de la nacionalitat al grup d'Interior

  • CR demana informació pel nomenament de Mir i el cessament de Constante
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Junta de Presidents va acordar ahir trametre a la comissió legislativa d’Interior la Proposició de llei qualificada de modificació de la Llei qualificada de la nacionalitat del 5 d’octubre de 1995. A més, la Proposició de llei de modificació de la llei de creació i funcionament del raonador del ciutadà va ser enviada a la mateixa comissió, mentre que la Proposició de llei de modificació de la Llei de les finances públiques de 19 de desembre del 1996 va ser enviada a la comissió legislativa de Finances i Pressupost, una de les que més càrrega de feina venen suportant durant aquesta legislatura.

D’altra banda, dos crèdits extraordinaris van destinar-se a la comissió legislativa d’Educació, Recerca, cultura i Esports: el destinat a finançar les despeses per resoldre la comissió d’expropiació de l’Hotel Rosaleda i el que ha de fer front a les despeses d’urgència de Ràdio Andorra. Sindicatura també va escollir el 23 de març com a data per al Consell General dels Joves.

Finalment, CR va demanar informació per conèixer els detalls del nomenament del nou director del SAAS, Lluís Mir, i el cessament de l’anterior, Carles Constante.



Per a més informació consulti l'edició en paper.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT