PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Concurs d’idees per a la reforma de l’escola Meritxell

El centre especialitzat busca l’arquitecte que projecti l’ampliació

Per EL PERIÒDIC

Treball al taller de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.
Treball al taller de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. | ÀLEX LARA
L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) convoca els arquitectes a participar en el concurs d’idees nacional per a la redacció del projecte i la direcció de les obres de reforma i ampliació de la residència del centre. La convocatòria de la licitació del concurs es va publicar ahir al BOPA i les ofertes es poden presentar fins al 10 de juliol.

El projecte de reforma i ampliació del centre comença enguany amb una partida d’uns 100.000 euros i diversos plurianuals per arribar a uns 600.000 euros el 2017. La presidenta de la Junta Rectora de l’EENSM, Pilar Díaz, va declarar ahir a l’ANA que es valoraran els projectes segons les característiques i el preu però, sobretot, que siguin «absolutament adaptats» i amb la «màxima comoditat» per als usuaris de la residència.
D’altra banda, avui l’EENSM està molt sol·licitada: el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i la ministra de Salut, Benestar i Ocupació, Rosa Ferrer, visiten al matí la residència l’Albó, els serveis Impuls, el centre de dia i EDES i el Taller Xeridell.

Dimarts que ve, el Comú de la Massana presentarà l’acció d’enjardinament del Curs de Voluntaris de la Natura als jardins de l’EENSM.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT